Zien: probeert Eva Jinek wig te drijven tussen Guus Meeuwis en zijn band?

Zien: probeert Eva Jinek wig te drijven tussen Guus Meeuwis en zijn band?

Guus Meeuwis keert in 2022 weer terug met zijn Groots met een zachte G-concertreeks in het Philips Stadion in Eindhoven. De zanger zat maandagavond aan tafel om te praten over de samenwerking met zijn band, maar Dolf Jansen constateert dat Eva Jinek een wig probeert te drijven tussen hen...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Zien: probeert <em>Eva Jinek</em> wig te drijven tussen <em>Guus Meeuwis</em> en zijn band? Guus Meeuwis keert in 2022 weer terug met zijn Groots met een zachte G-concertreeks in het Philips Stadion in Eindhoven. De zanger zat maandagavond aan tafel om te praten over de samenwerking met zijn band, maar Dolf Jansen constateert dat Eva Jinek een wig probeert te drijven tussen hen... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. StudentikozeMeeuwis is al jaren samen met zijn bandleden - in sommige gevallen zelfs sinds het prille begin in hun studententijd. Er zijn echter ook muzikanten later bij gekomen, en Jinek vraagt hier nog even op door. "Ik wil niet generaliseren, maar drie vrouwen bij elkaar is soms wat ingewikkeld..." Ook wil ze weten of de originele bandleden nog steeds het "studentikoze" en "ongedisciplineerde" hadden. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: probeert Eva Jinek wig te drijven tussen Guus Meeuwis en zijn band?

Studentikoze
Meeuwis is al jaren samen met zijn bandleden - in sommige gevallen zelfs sinds het prille begin in hun studententijd. Er zijn echter ook muzikanten later bij gekomen, en Jinek vraagt hier nog even op door. "Ik wil niet generaliseren, maar drie vrouwen bij elkaar is soms wat ingewikkeld..." Ook wil ze weten of de originele bandleden nog steeds het "studentikoze" en "ongedisciplineerde" hadden.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: probeert Eva Jinek wig te drijven tussen Guus Meeuwis en zijn band? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV