Opsporing Verzocht: nieuwe getuige gezocht in zaak gewelddadige dood Carlo Heuvelman op Mallorca

Opsporing Verzocht: nieuwe getuige gezocht in zaak gewelddadige dood Carlo Heuvelman op Mallorca

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 9 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 9 november terugkijken.

Deze zomer eindigde fataal voor Carlo Heuvelman tijdens een vakantie op het Spaanse eiland Mallorca. Hij werd mishandeld door een groep jongeren waarna hij overleed. De politie is op zoek naar een nieuwe getuige in de zaak.

<em>Opsporing Verzocht</em>: nieuwe getuige gezocht in zaak gewelddadige dood Carlo Heuvelman op <em>Mallorca</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 9 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 9 november terugkijken. Deze zomer eindigde fataal voor Carlo Heuvelman tijdens een vakantie op het Spaanse eiland Mallorca. Hij werd mishandeld door een groep jongeren waarna hij overleed. De politie is op zoek naar een nieuwe getuige in de zaak. BeloningDe politie toont een afbeelding van één specifieke getuige die zij nog graag voor zich willen hebben. Voor de gouden tip in de zaak van de dood van Carlo Heuvelman is er een beloning uitgeloofd van 15.000 euro. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: nieuwe getuige gezocht in zaak gewelddadige dood Carlo Heuvelman op Mallorca

Beloning
De politie toont een afbeelding van één specifieke getuige die zij nog graag voor zich willen hebben. Voor de gouden tip in de zaak van de dood van Carlo Heuvelman is er een beloning uitgeloofd van 15.000 euro.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: nieuwe getuige gezocht in zaak gewelddadige dood Carlo Heuvelman op Mallorca of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV