Opsporing Verzocht: Jonge overvallers uit cafetaria Utrecht gejaagd

Opsporing Verzocht: Jonge overvallers uit cafetaria Utrecht gejaagd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 9 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 9 november terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Jonge overvallers uit cafetaria <em>Utrecht</em> gejaagd Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 9 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 9 november terugkijken. Op zaterdag 8 mei dachten twee mannen van 15 en 18 jaar oud dat het makkelijk zou zijn om twee vrouwen te overvallen. De jonge overvallers komen met een hamer en een stuk ijzer de cafetaria in Utrecht binnen. Ze slaan direct om zich heen, maar weten niet dat er achter meerdere mensen aanwezig zijn die direct achter het duo aankomen met het meubilair uit de winkel. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Jonge overvallers uit cafetaria Utrecht gejaagd

Op zaterdag 8 mei dachten twee mannen van 15 en 18 jaar oud dat het makkelijk zou zijn om twee vrouwen te overvallen. De jonge overvallers komen met een hamer en een stuk ijzer de cafetaria in Utrecht binnen. Ze slaan direct om zich heen, maar weten niet dat er achter meerdere mensen aanwezig zijn die direct achter het duo aankomen met het meubilair uit de winkel.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Jonge overvallers uit cafetaria Utrecht gejaagd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV