Opsporing Verzocht gemist? Overvallers bedreigen KFC-personeel en -klant in Amsterdam

Opsporing Verzocht gemist? Overvallers bedreigen KFC-personeel en -klant in Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 9 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 9 november terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Overvallers bedreigen KFC-personeel en -klant in <em>Amsterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 9 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 9 november terugkijken. Op zaterdag 10 april in de avond wordt de KFC in Amsterdam door twee jonge mannen overvallen. Er is op dat moment een klant in de winkel en meerdere medewerkers die worden bedreigd met een mes. De medewerkers lijken geen poot uit te steken in de richting van de kassa dus vervolgt het duo zich naar de klant, ze stelen zijn portemonnee. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Overvallers bedreigen KFC-personeel en -klant in Amsterdam

Op zaterdag 10 april in de avond wordt de KFC in Amsterdam door twee jonge mannen overvallen. Er is op dat moment een klant in de winkel en meerdere medewerkers die worden bedreigd met een mes. De medewerkers lijken geen poot uit te steken in de richting van de kassa dus vervolgt het duo zich naar de klant, ze stelen zijn portemonnee.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Overvallers bedreigen KFC-personeel en -klant in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV