Opsporing Verzocht: Eén criminele bende achter reeks gewelddadige overvallen in Noord-Holland

Opsporing Verzocht: Eén criminele bende achter reeks gewelddadige overvallen in Noord-Holland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 9 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 9 november terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Eén criminele bende achter reeks gewelddadige overvallen in <em>Noord-Holland</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 9 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 9 november terugkijken. In Noord-Holland lijkt een criminele bende actief te zijn die niet deinst voor geweld. Tijdens de overvallen die zij pleegden, viel al één dodelijk slachtoffer en meerdere gewonden. Het onderzoek is in een stroomversnelling gekomen door de tips die zij kregen na de vorige uitzending. Er is een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip achter de bende. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Eén criminele bende achter reeks gewelddadige overvallen in Noord-Holland

In Noord-Holland lijkt een criminele bende actief te zijn die niet deinst voor geweld. Tijdens de overvallen die zij pleegden, viel al één dodelijk slachtoffer en meerdere gewonden. Het onderzoek is in een stroomversnelling gekomen door de tips die zij kregen na de vorige uitzending. Er is een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip achter de bende.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV