ZIEN: Máxima schittert in jurk van Jan Taminiau tijdens staatsbanket in Noorwegen

ZIEN: Máxima schittert in jurk van Jan Taminiau tijdens staatsbanket in Noorwegen

Het is weer tijd voor een staatsbanket, dit keer in Noorwegen. Terwijl de mannen gebonden zijn aan hun zwart-witte kostuums, kunnen de dames uitpakken en dat laat Máxima zich geen tweede keer zeggen. Bekijk de beelden van de koningin in haar jurk van Jan Taminiau hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: Máxima schittert in jurk van <em>Jan Taminiau</em> tijdens staatsbanket in Noorwegen Het is weer tijd voor een staatsbanket, dit keer in Noorwegen. Terwijl de mannen gebonden zijn aan hun zwart-witte kostuums, kunnen de dames uitpakken en dat laat Máxima zich geen tweede keer zeggen. Bekijk de beelden van de koningin in haar jurk van Jan Taminiau hieronder. Lees verder onder de video. Bekende creatieTrek de diamanten, parels en edelstenen maar uit de kluis, moet Máxima gedacht hebben. De koningin pakt uit met haar saffieren inhuldigingsdiadeem. Haar japon is een bekende creatie van Jan Taminiau. Eerder droeg ze hem toen ze een vorkje prikte met de Britse koningin Elizabeth tijdens het staatsbezoek in 2018. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: "Zieke fan koningin Máxima bij elk bezoek aanwezig" Bekijk deze video » Video: paraplu redt Máxima & Willem-Alexander tijdens staatsbezoek Oslo Bekijk deze video »
Royals :
ZIEN: Máxima schittert in jurk van Jan Taminiau tijdens staatsbanket in Noorwegen

Bekende creatie
Trek de diamanten, parels en edelstenen maar uit de kluis, moet Máxima gedacht hebben. De koningin pakt uit met haar saffieren inhuldigingsdiadeem. Haar japon is een bekende creatie van Jan Taminiau. Eerder droeg ze hem toen ze een vorkje prikte met de Britse koningin Elizabeth tijdens het staatsbezoek in 2018. Bekijk de beelden hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV