John van den Heuvel is veranderd na moord Peter R. de Vries: "Voorzichtiger geworden"

John van den Heuvel is veranderd na moord Peter R. de Vries: "Voorzichtiger geworden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>John van den Heuvel</em> is veranderd na moord <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Voorzichtiger geworden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. John van den Heuvel zat dinsdagavond voor het eerst sinds eind augustus, toen er een speciale uitzending over Peter R. de Vries werd gemaakt, weer aan tafel bij Jinek. Eva Jinek wilde graag van hem weten hoe het nu met hem gaat. Volgens Van den Heuvel blijft het gemis van De Vries "een kiezel in je schoen". Ook bespeurt hij een verandering bij zichzelf en andere journalisten uit zijn vakgebied: "Je bent nog voorzichtiger geworden in wat je zegt en roept." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
John van den Heuvel is veranderd na moord Peter R. de Vries: "Voorzichtiger geworden"

John van den Heuvel zat dinsdagavond voor het eerst sinds eind augustus, toen er een speciale uitzending over Peter R. de Vries werd gemaakt, weer aan tafel bij Jinek. Eva Jinek wilde graag van hem weten hoe het nu met hem gaat. Volgens Van den Heuvel blijft het gemis van De Vries "een kiezel in je schoen". Ook bespeurt hij een verandering bij zichzelf en andere journalisten uit zijn vakgebied: "Je bent nog voorzichtiger geworden in wat je zegt en roept."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel is veranderd na moord Peter R. de Vries: "Voorzichtiger geworden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV