Narco-terreur in serie De Jacht op de Mocro Maffia s3: "80 gaten in z'n lichaam"

Narco-terreur in serie De Jacht op de Mocro Maffia s3: "80 gaten in z'n lichaam"

Liquidaties, overvallen en afpersingen. De Mocro Maffia houdt ons land al tien jaar in zijn greep en langzamerhand komen we steeds meer te weten over deze organisatie. Misdaadjournalist John van den Heuvel neemt ons in het derde seizoen van De Jacht op de Mocro Maffia mee terug naar het begin. Bekijk hieronder de trailer.

Tekst gaat verder onder de video.

Narco-terreur in serie <em>De Jacht op de Mocro Maffia</em> s3: &quot;80 gaten in z'n lichaam&quot; Liquidaties, overvallen en afpersingen. De Mocro Maffia houdt ons land al tien jaar in zijn greep en langzamerhand komen we steeds meer te weten over deze organisatie. Misdaadjournalist John van den Heuvel neemt ons in het derde seizoen van De Jacht op de Mocro Maffia mee terug naar het begin. Bekijk hieronder de trailer. Tekst gaat verder onder de video. Derde seizoenIn het eerste en tweede seizoen van De Jacht op de Mocro Maffia ging het vooral over de jacht op Ridouan Taghi en Saïd Razzouki. Het derde seizoen gaat terug naar het begin van de Mocro Maffia in Amsterdam. Ze hebben het in de trailer over Narco-terreur en 80 gaten in een lichaam. Het derde seizoen van De Jacht Op De Mocro-Maffia is nu te zien op Videoland. Bekijk ook Bekijk de trailer van De Jacht Op De Mocro Maffia seizoen 3 Bekijk deze video » Zien: John van den Heuvel enthousiast over derde seizoen De Jacht op de Mocro Maffia Bekijk deze video »

Derde seizoen
In het eerste en tweede seizoen van De Jacht op de Mocro Maffia ging het vooral over de jacht op Ridouan Taghi en Saïd Razzouki. Het derde seizoen gaat terug naar het begin van de Mocro Maffia in Amsterdam. Ze hebben het in de trailer over Narco-terreur en 80 gaten in een lichaam.

Het derde seizoen van De Jacht Op De Mocro-Maffia is nu te zien op Videoland.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Narco-terreur in serie De Jacht op de Mocro Maffia s3: "80 gaten in z'n lichaam" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV