Voormalig GTST-ster Dilan Yurdakul over rol in Bonnie & Clyde: "Het is intens" (video)

Voormalig GTST-ster Dilan Yurdakul over rol in Bonnie & Clyde: "Het is intens" (video)

Gewapende overvallen, een hele hoop gescheld en romantiek, dat zien we in de serie Bonnie & Clyde op Videoland. Hoofdrolspeelster Dilan Yurdakul, die lange tijd te zien was in Goede Tijden, Slechte Tijden, vertelt over haar rol: "Het is intens maar ook heel leuk om te spelen", zegt ze. Bekijk hieronder de video met o.a. Dilan aan het woord.

Bonnie & Clyde is nu te zien bij Videoland.

Voormalig GTST-ster <em>Dilan Yurdakul</em> over rol in <em>Bonnie &amp; Clyde</em>: &quot;Het is intens&quot; (video) Gewapende overvallen, een hele hoop gescheld en romantiek, dat zien we in de serie Bonnie & Clyde op Videoland. Hoofdrolspeelster Dilan Yurdakul, die lange tijd te zien was in Goede Tijden, Slechte Tijden, vertelt over haar rol: "Het is intens maar ook heel leuk om te spelen", zegt ze. Bekijk hieronder de video met o.a. Dilan aan het woord. Bonnie & Clyde is nu te zien bij Videoland. Bekijk ook Achter de schermen bij Videoland-serie Bonnie & Clyde: "Vloeken en romantiek" (video) Bekijk deze video » Narco-terreur in serie De Jacht op de Mocro Maffia s3: "80 gaten in z'n lichaam" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voormalig GTST-ster Dilan Yurdakul over rol in Bonnie & Clyde: "Het is intens" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV