Saskia Belleman in Op1 over Jos B.: "Praat veel, maar zegt weinig"

Saskia Belleman in Op1 over Jos B.: "Praat veel, maar zegt weinig"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het was een emotionele dag in de rechtzaak over de dood van Nicky Verstappen. Saskia Belleman was erbij en vertelde er woensdagavond over in Op1. "Jos B. praat veel, maar zegt weinig."

Saskia Belleman in <em>Op1</em> over Jos B.: &quot;Praat veel, maar zegt weinig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het was een emotionele dag in de rechtzaak over de dood van Nicky Verstappen. Saskia Belleman was erbij en vertelde er woensdagavond over in Op1. "Jos B. praat veel, maar zegt weinig." SpreekrechtJos B. bleef vandaag bij zijn verhaal dat hij Nicky Verstappen niet om het leven heeft gebracht. Bij de eerste dag van het hoger beroep verklaarde B. dat de toen 11-jarige Nicky al was overleden toen hij hem vond op de Brunssummerheide. De huilende B. kwam regelmatig niet goed uit zijn woorden. Peet, de vader van Nicky maakte bovendien gebruik van zijn spreekrecht. Bij Op1 vat Saskia Belleman de dag samen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Saskia Belleman in Op1 over Jos B.: "Praat veel, maar zegt weinig"

Spreekrecht
Jos B. bleef vandaag bij zijn verhaal dat hij Nicky Verstappen niet om het leven heeft gebracht. Bij de eerste dag van het hoger beroep verklaarde B. dat de toen 11-jarige Nicky al was overleden toen hij hem vond op de Brunssummerheide. De huilende B. kwam regelmatig niet goed uit zijn woorden. Peet, de vader van Nicky maakte bovendien gebruik van zijn spreekrecht. Bij Op1 vat Saskia Belleman de dag samen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV