Jinek: advocaat Gerald Roethof legt uit waarom hij Jos B. adviseerde mond te houden

Jinek: advocaat Gerald Roethof legt uit waarom hij Jos B. adviseerde mond te houden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Gerald Roethof zit bij Jinek aan tafel om meer te vertellen over de zaak Nicky Verstappen, en met name waarom hij zijn cliënt Jos B. adviseerde om zijn mond te houden. Jos B. sprak woensdag voor het eerst in de rechtszaal en ontkent betrokkenheid bij de moord.

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em>: advocaat Gerald Roethof legt uit waarom hij Jos B. adviseerde mond te houden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Gerald Roethof zit bij Jinek aan tafel om meer te vertellen over de zaak Nicky Verstappen, en met name waarom hij zijn cliënt Jos B. adviseerde om zijn mond te houden. Jos B. sprak woensdag voor het eerst in de rechtszaal en ontkent betrokkenheid bij de moord. Lees verder onder de video. Roethof steekt hand in eigen boezem“Ik moet de hand in eigen boezem steken”, zegt Roethof op de vraag waarom Jos B. nu pas spreekt. De nabestaanden van Nicky Verstappen smeken namelijk al tijden om antwoorden, maar Jos B. hield tot gisteren zijn mond. Waarom Roethof het onverantwoordelijk vond om hem te laten spreken, vertelt hij in de video van Jinek hierboven. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: advocaat Gerald Roethof legt uit waarom hij Jos B. adviseerde mond te houden

Roethof steekt hand in eigen boezem
“Ik moet de hand in eigen boezem steken”, zegt Roethof op de vraag waarom Jos B. nu pas spreekt. De nabestaanden van Nicky Verstappen smeken namelijk al tijden om antwoorden, maar Jos B. hield tot gisteren zijn mond. Waarom Roethof het onverantwoordelijk vond om hem te laten spreken, vertelt hij in de video van Jinek hierboven.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: advocaat Gerald Roethof legt uit waarom hij Jos B. adviseerde mond te houden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV