Zien: Griekse premier Mitsotakis woest na vraag journaliste over vluchtelingen

Zien: Griekse premier Mitsotakis woest na vraag journaliste over vluchtelingen

De Nederlandse journaliste Ingeborg Beugel heeft Kyriakos Mitsotakis het vuur aan de schenen gelegd tijdens een persconferentie. Ze stelde een scherpe vraag over het vluchtelingenbeleid, maar daar was Mitsotakis niet van gediend.

Lees verder onder de video.

Zien: Griekse premier <em>Mitsotakis woest</em> na vraag journaliste over vluchtelingen De Nederlandse journaliste Ingeborg Beugel heeft Kyriakos Mitsotakis het vuur aan de schenen gelegd tijdens een persconferentie. Ze stelde een scherpe vraag over het vluchtelingenbeleid, maar daar was Mitsotakis niet van gediend. Lees verder onder de video. Mitsotakis voelt zich beledigdBeugel vraagt onder meer wanneer Mitsotakis ‘eindelijk stopt met liegen’ over bijvoorbeeld pushbacks, dat boten met vluchtelingen terug de zee op worden geduwd. De premier laat weten niet gediend te zijn van deze vragen en wil weten of ze weleens op Samos is geweest. Beugel antwoordt dat ze een van de eersten was, maar daar wil hij niets van weten. “Nee, u bent niet op Samos geweest!”, aldus Mitsotakis. “Kijk, u kunt niet naar mijn gebouw komen en mij beledigen. Ben ik duidelijk?” In de video hierboven kun je de aanvaring tussen premier Mitsotakis en de Nederlandse journaliste bekijken. Video: Geert Wilders blijft standvastig "Asielzoekers in Nederland uitzetten of vastzetten Bekijk deze video » EenVandaag gemist? Wit-Russische president Loekasjenko stuurt vluchtelingen naar Polen Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Griekse premier Mitsotakis woest na vraag journaliste over vluchtelingen

Mitsotakis voelt zich beledigd
Beugel vraagt onder meer wanneer Mitsotakis ‘eindelijk stopt met liegen’ over bijvoorbeeld pushbacks, dat boten met vluchtelingen terug de zee op worden geduwd. De premier laat weten niet gediend te zijn van deze vragen en wil weten of ze weleens op Samos is geweest. Beugel antwoordt dat ze een van de eersten was, maar daar wil hij niets van weten. “Nee, u bent niet op Samos geweest!”, aldus Mitsotakis. “Kijk, u kunt niet naar mijn gebouw komen en mij beledigen. Ben ik duidelijk?”

In de video hierboven kun je de aanvaring tussen premier Mitsotakis en de Nederlandse journaliste bekijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV