Trailer: Temple seizoen 2 met Carice van Houten nu te zien op Videoland

Trailer: Temple seizoen 2 met Carice van Houten nu te zien op Videoland

Temple is een Briste thrillerreeks met een duistere soort humor van zender Sky. De Nederlandse Carice van Houten speelt één van de hoofdrollen.

Gevaarlijke criminelen
Daniel is een chirurg die een soort ziekenhuis runt voor gevaarlijke, criminele patiënten die niet in een regulier ziekenhuis terecht kunnen. Door tragische gebeurtenissen uit zijn verleden, is Mark nu bereid te zorgen voor deze criminelen.

Bekijk de trailer hieronder. Zie hier waar je Temple kunt streamen.

Trailer: <em>Temple</em> seizoen 2 met <em>Carice van Houten</em> nu te zien op Videoland Temple is een Briste thrillerreeks met een duistere soort humor van zender Sky. De Nederlandse Carice van Houten speelt één van de hoofdrollen. Gevaarlijke criminelenDaniel is een chirurg die een soort ziekenhuis runt voor gevaarlijke, criminele patiënten die niet in een regulier ziekenhuis terecht kunnen. Door tragische gebeurtenissen uit zijn verleden, is Mark nu bereid te zorgen voor deze criminelen. Bekijk de trailer hieronder. Zie hier waar je Temple kunt streamen. Bekijk ook Halina Reijn en Carice van Houten over Red Light: "Heel veel actie" Bekijk deze video » Carice van Houten over rol in Red Light: 'Ik was heel zenuwachtig' Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV