Donderdag in Expeditie Robinson: 'Het lijkt een soort martelwerktuig'

Donderdag in Expeditie Robinson: 'Het lijkt een soort martelwerktuig'

In Expeditie Robinson staat de kandidaten weer wat moois te wachten, zo is te zien in een voorproefje op de aflevering van donderdag. De expeditieleden zijn al enige tijd bezig met overleven in ‘the middle of nowhere’, maar ze moeten toch al hun energie bij elkaar zien te rapen want er komt een heftige proef aan. “Het lijkt wel een soort martelwerktuig”, aldus Robbert Rodenburg. “Geen idee wat het is, maar het ziet er wel pittig uit.”

Bekijk de video van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Donderdag in <em>Expeditie Robinson</em>: 'Het lijkt een soort martelwerktuig' In Expeditie Robinson staat de kandidaten weer wat moois te wachten, zo is te zien in een voorproefje op de aflevering van donderdag. De expeditieleden zijn al enige tijd bezig met overleven in ‘the middle of nowhere’, maar ze moeten toch al hun energie bij elkaar zien te rapen want er komt een heftige proef aan. “Het lijkt wel een soort martelwerktuig”, aldus Robbert Rodenburg. “Geen idee wat het is, maar het ziet er wel pittig uit.” Bekijk de video van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Expeditie Robinson: Waterproef is "hel op aarde" voor deelnemers (video) Bekijk deze video » Défano Holwijn over pijnlijk Expeditie Robinson-exit: "Fysiek kon ik echt niet meer" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Expeditie Robinson: 'Het lijkt een soort martelwerktuig' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV