Video: Georgina Verbaan ziet lichtbollen tijdens reis in Ben Ik Hier Alleen?

Video: Georgina Verbaan ziet lichtbollen tijdens reis in Ben Ik Hier Alleen?

Georgina Verbaan gaat in de serie Ben Ik Hier Alleen? op onderzoek uit, ze wil alles weten over buitenaards leven. Vanavond zien we aflevering twee waarin ze afreist naar Hessdalen in Noorwegen. Ze hoopt antwoord te krijgen op de vraag of wij worden beïnvloed door buitenaards leven. Bekijk de promo hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Georgina Verbaan</em> ziet lichtbollen tijdens reis in <em>Ben Ik Hier Alleen?</em> Georgina Verbaan gaat in de serie Ben Ik Hier Alleen? op onderzoek uit, ze wil alles weten over buitenaards leven. Vanavond zien we aflevering twee waarin ze afreist naar Hessdalen in Noorwegen. Ze hoopt antwoord te krijgen op de vraag of wij worden beïnvloed door buitenaards leven. Bekijk de promo hieronder. Lees verder onder de video. LichtbollenIn het dorp Hessdalen worden al jaren lichtbollen waargenomen waar niemand (nog) een verklaring voor heeft. Met 150 inwoners heeft iedereen weleens iets onverklaarbaars gezien en meegemaakt. Data-analist Erling Strand doet al jaren onderzoek naar buitenaards leven en verzamelt elke dag data van camera's die opgesteld staan om de lichtbollen te filmen. Wat willen de onverklaarbare lichten ons vertellen? En ziet Georgina het nu zelf ook, daar in de verte aan de overkant van de vallei? Bekijk de beelden van Ben Ik Hier Alleen? in de video hierboven. Ben Ik Hier Alleen? is elke donderdag rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ben Ik Hier Alleen? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ben Ik Hier Alleen?: Georgina Verbaan doet onderzoek naar buitenaards leven Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Patrick Martens doet dansje naast doodsbange Georgina Bekijk deze video »

Lichtbollen
In het dorp Hessdalen worden al jaren lichtbollen waargenomen waar niemand (nog) een verklaring voor heeft. Met 150 inwoners heeft iedereen weleens iets onverklaarbaars gezien en meegemaakt. Data-analist Erling Strand doet al jaren onderzoek naar buitenaards leven en verzamelt elke dag data van camera's die opgesteld staan om de lichtbollen te filmen. Wat willen de onverklaarbare lichten ons vertellen? En ziet Georgina het nu zelf ook, daar in de verte aan de overkant van de vallei? Bekijk de beelden van Ben Ik Hier Alleen? in de video hierboven.

Ben Ik Hier Alleen? is elke donderdag rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ben Ik Hier Alleen? terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV