Kijk LIVE naar persconferentie 12 november over nieuwe coronamaatregelen

Kijk LIVE naar persconferentie 12 november over nieuwe coronamaatregelen

TERUGKIJKEN: hele persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge van 12 november

Zijn we weer terug bij af? Het begint er steeds meer op te lijken: de besmettingscijfers zijn hoger dan ooit en de vaccinatiegraad stijgt nog maar mondjesmaat. En dus zullen Mark Rutte en Hugo de Jonge vrijdag 12 november weer nieuwe maatregelen aankondigen. Dat is vanaf 19.00 uur te zien in de livestream hierboven.

Horeca
Het lijkt erop dat de horeca zich moet opmaken voor enkele harde klappen; er wordt gesproken over een vervroegde sluitingstijd en een herinvoering van de 'zitplicht'. Het OMT (Outbreak Management Team) heeft echter zelfs een korte, maar harde lockdown geadviseerd, om vervolgens over te stappen op het 2G-beleid - waarbij alleen vaccinatie of herstel van corona toegang geeft via de coronapas. De precieze plannen zullen we echter vanavond pas te horen krijgen.

Kijk hierboven op vrijdag 12 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de nieuwe coronamaatregelen. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van dinsdag 2 november, terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie 12 november</em> over nieuwe coronamaatregelen TERUGKIJKEN: hele persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge van 12 november Zijn we weer terug bij af? Het begint er steeds meer op te lijken: de besmettingscijfers zijn hoger dan ooit en de vaccinatiegraad stijgt nog maar mondjesmaat. En dus zullen Mark Rutte en Hugo de Jonge vrijdag 12 november weer nieuwe maatregelen aankondigen. Dat is vanaf 19.00 uur te zien in de livestream hierboven. HorecaHet lijkt erop dat de horeca zich moet opmaken voor enkele harde klappen; er wordt gesproken over een vervroegde sluitingstijd en een herinvoering van de 'zitplicht'. Het OMT (Outbreak Management Team) heeft echter zelfs een korte, maar harde lockdown geadviseerd, om vervolgens over te stappen op het 2G-beleid - waarbij alleen vaccinatie of herstel van corona toegang geeft via de coronapas. De precieze plannen zullen we echter vanavond pas te horen krijgen. Kijk hierboven op vrijdag 12 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de nieuwe coronamaatregelen. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van dinsdag 2 november, terugkijken. Bekijk ook Zien: nieuwe coronamaatregelen voor horeca in aantocht, vroegere sluitingstijd en zitplicht Bekijk deze video » Joost Vullings in Op1 over coronamaatregelen: "Het wordt óf heftig, óf heel heftig" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie 12 november over nieuwe coronamaatregelen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie 12 november over nieuwe coronamaatregelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV