Jort Kelder drukt Kamerlid Peter Valstar in het nauw: "Wat gaat de VVD hiertegen doen?"

Jort Kelder drukt Kamerlid Peter Valstar in het nauw: "Wat gaat de VVD hiertegen doen?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Jort Kelder</em> drukt Kamerlid <em>Peter Valstar</em> in het nauw: &quot;Wat gaat de VVD hiertegen doen?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Op1-presentator Jort Kelder ging donderdag in discussie met VVD-Kamerlid Peter Valstar over de mogelijke sancties tegen de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko. Hij wordt gezien als de belangrijkste schuldige voor de migrantencrisis die zich momenteel voordoet bij de grens tussen Polen en Wit-Rusland. Valstar zegt dat er vooral op Europees niveau beslist moet worden over sancties, maar dat gaat er bij Kelder niet in: "Jij bent Kamerlid van de VVD, ik wil gewoon weten wat de VVD hiertegen gaat doen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jort Kelder drukt Kamerlid Peter Valstar in het nauw: "Wat gaat de VVD hiertegen doen?"

Op1-presentator Jort Kelder ging donderdag in discussie met VVD-Kamerlid Peter Valstar over de mogelijke sancties tegen de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko. Hij wordt gezien als de belangrijkste schuldige voor de migrantencrisis die zich momenteel voordoet bij de grens tussen Polen en Wit-Rusland. Valstar zegt dat er vooral op Europees niveau beslist moet worden over sancties, maar dat gaat er bij Kelder niet in: "Jij bent Kamerlid van de VVD, ik wil gewoon weten wat de VVD hiertegen gaat doen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jort Kelder drukt Kamerlid Peter Valstar in het nauw: "Wat gaat de VVD hiertegen doen?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV