Louis van Gaal haalt uit naar beleid Mark Rutte: "Niet logisch over nagedacht"

Louis van Gaal haalt uit naar beleid Mark Rutte: "Niet logisch over nagedacht"

Bondscoach Louis van Gaal baalt ervan dat de supporters van het Nederlands elftal en de Eredivisie de komende drie weken niet welkom zijn bij voetbalwedstrijden. Het onbegrip over het falende beleid van kabinet-Rutte is niettemin bij de coach van Oranje, volgens hem is er niet logisch over deze ingrijpende maatregel nagedacht.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Louis van Gaal</em> haalt uit naar beleid <em>Mark Rutte</em>: &quot;Niet logisch over nagedacht&quot; Bondscoach Louis van Gaal baalt ervan dat de supporters van het Nederlands elftal en de Eredivisie de komende drie weken niet welkom zijn bij voetbalwedstrijden. Het onbegrip over het falende beleid van kabinet-Rutte is niettemin bij de coach van Oranje, volgens hem is er niet logisch over deze ingrijpende maatregel nagedacht. Tekst gaat verder onder de video. Eerder kwam de KNVB met een statement over het sluiten van de stadions voor publiek: "Het is al lang uit onderzoek gebleken dat in stadions en in de buitenlucht er niet of nauwelijks besmettingen plaatsvinden." Louis van Gaal vertelde in zijn persconferentie dat hij het besluit niet snapt, maar vooral heel erg jammer vindt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Johan Derksen in Veronica Inside heeft advies voor Louis van Gaal: "Laat je nooit meer zien!" Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? Heerlijke anekdote over Louis van Gaal: "Jij speelde slecht!" Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Eerder kwam de KNVB met een statement over het sluiten van de stadions voor publiek: "Het is al lang uit onderzoek gebleken dat in stadions en in de buitenlucht er niet of nauwelijks besmettingen plaatsvinden." Louis van Gaal vertelde in zijn persconferentie dat hij het besluit niet snapt, maar vooral heel erg jammer vindt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV