Het Elfje maakt het de jury lastig in The Masked Singer met Hero

Het Elfje maakt het de jury lastig in The Masked Singer met Hero

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 12 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

> UPDATE: bekijk de onthulling van Het Elfje hier.

Het prachtige uiterlijk van het Elfje laat ons versteld staan, maar ook de stem van dit sprookjesfiguur is fijn om naar te luisteren. De jury heeft het maar moeilijk om haar stem te herleiden naar een persoon.

Lees verder onder de video.

Het Elfje maakt het de jury lastig in <em>The Masked Singer</em> met <em>Hero</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 12 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. > UPDATE: bekijk de onthulling van Het Elfje hier. Het prachtige uiterlijk van het Elfje laat ons versteld staan, maar ook de stem van dit sprookjesfiguur is fijn om naar te luisteren. De jury heeft het maar moeilijk om haar stem te herleiden naar een persoon. Lees verder onder de video. Meisjesachtig"Heel meisjesachtig, heel leuk", aldus Carlo vlak na haar optreden. Namen als Holly Brood en Elise Schaap worden genoemd door de jury. Toch komen ze er maar moeilijk uit welke stem ze precies horen. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Het Elfje maakt het de jury lastig in The Masked Singer met Hero

Meisjesachtig
"Heel meisjesachtig, heel leuk", aldus Carlo vlak na haar optreden. Namen als Holly Brood en Elise Schaap worden genoemd door de jury. Toch komen ze er maar moeilijk uit welke stem ze precies horen.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV