Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, vanavond om 20:35 uur te zien op NPO 2, is zangeres Corry Konings te gast. Zij gaat in gesprek met presentator Özcan Akyol en wordt ondertussen geportretteerd door drie kunstenaars. LevensliedVoor de koningin van het levenslied reist presentator Özcan Akyol naar haar geboortestad Breda. Corry Konings staat al meer dan vijftig jaar voor volle zalen, maar poseren voor drie getalenteerde kunstenaars bezorgt haar aardig wat zenuwen. Lange carrièreOndertussen vertelt Corry aan Özcan Akyol over haar jeugd, haar lange carrière en haar hartsvriendin, die haar al die jaren met beide benen op de grond hield. Konings scoorde vooral in de jaren zeventig hits met bijvoorbeeld 'Huilen is voor jou te laat' en 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen'. Alle fragmenten uit deze uitzending Sterren Op Het Doek: Corry Konings heeft speciale jurk aan voor portret Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, vanavond om 20:35 uur te zien op NPO 2, is zangeres Corry Konings te gast. Zij gaat in gesprek met presentator Özcan Akyol en wordt ondertussen geportretteerd door drie kunstenaars.

Levenslied
Voor de koningin van het levenslied reist presentator Özcan Akyol naar haar geboortestad Breda. Corry Konings staat al meer dan vijftig jaar voor volle zalen, maar poseren voor drie getalenteerde kunstenaars bezorgt haar aardig wat zenuwen.

Lange carrière
Ondertussen vertelt Corry aan Özcan Akyol over haar jeugd, haar lange carrière en haar hartsvriendin, die haar al die jaren met beide benen op de grond hield. Konings scoorde vooral in de jaren zeventig hits met bijvoorbeeld 'Huilen is voor jou te laat' en 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen'.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV