Jinek gemist? KNVB is furieus over beslissing kabinet (video)

Jinek gemist? KNVB is furieus over beslissing kabinet (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 13 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Het voetbalpubliek is de komende drie weken niet meer welkom in stadions. KNVB-bestuurder Gijs de Jong is te gast: "We begrijpen er echt niets van. Het gaat bij ons nauwelijks mis, en toch mogen we van 100 naar 0!"

<em>Jinek</em> gemist? KNVB is furieus over beslissing <em>kabinet</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 13 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Het voetbalpubliek is de komende drie weken niet meer welkom in stadions. KNVB-bestuurder Gijs de Jong is te gast: "We begrijpen er echt niets van. Het gaat bij ons nauwelijks mis, en toch mogen we van 100 naar 0!" Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? KNVB is furieus over beslissing kabinet (video)

Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV