Jinek gemist? Samantha Steenwijk over vrouwelijke Formule 1-fans

Jinek gemist? Samantha Steenwijk over vrouwelijke Formule 1-fans

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 13 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Samantha Steenwijk over vrouwelijke <em>Formule 1</em>-fans Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 13 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Samantha Steenwijk zit aan tafel om samen met Lilian Marijnissen en een tiental superfans te praten over de Formule 1: "Ik heb het altijd gekeken zonder Nederlanders. Als je een sport kijkt met zoveel passie, dan gaat dit een keer gebeuren." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Samantha Steenwijk over vrouwelijke Formule 1-fans

Samantha Steenwijk zit aan tafel om samen met Lilian Marijnissen en een tiental superfans te praten over de Formule 1: "Ik heb het altijd gekeken zonder Nederlanders. Als je een sport kijkt met zoveel passie, dan gaat dit een keer gebeuren."

Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Samantha Steenwijk over vrouwelijke Formule 1-fans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV