Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Martin Garrix

Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Martin Garrix

In de eerste aflevering van het nieuwe online-seizoen van Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het op tegen wereldster Martin Garrix. De beroemde dj moet proberen om vier uur uit handen te blijven van StukTV. Naast de dj zijn in de nieuwe reeks ook onder anderen Kees van der Spek, gravin Eloise en Kraantje Pappie te zien.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Bekijk hele aflevering van <em>Het Jachtseizoen</em> met <em>Martin Garrix</em> In de eerste aflevering van het nieuwe online-seizoen van Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het op tegen wereldster Martin Garrix. De beroemde dj moet proberen om vier uur uit handen te blijven van StukTV. Naast de dj zijn in de nieuwe reeks ook onder anderen Kees van der Spek, gravin Eloise en Kraantje Pappie te zien. Tekst gaat verder onder de video. Ongeluk tijdens opnamesTijdens de opnames van Het Jachtseizoen met Martin Garrix raakte één van de figuranten gewond, nadat hij van een loopbrug viel. De figurant die van de loopbrug was gevallen maakt het goed en werkt thuis verder aan volledig herstel. In goed overleg met alle betrokkenen is besloten om de uitzending van de aflevering op YouTube voort te zetten. Bekijk de complete uitzending van Het Jachtseizoen met Martin Garrix hierboven. Bekijk ook Het Jachtseizoen gemist? Dave Roelvink kan aan het zuurstof na achtervolging Bekijk deze video » Wesley Sneijder & Rolf Sanchez blokkeren de weg voor Stuk TV: "We worden in de zeik genomen" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Martin Garrix

Ongeluk tijdens opnames
Tijdens de opnames van Het Jachtseizoen met Martin Garrix raakte één van de figuranten gewond, nadat hij van een loopbrug viel. De figurant die van de loopbrug was gevallen maakt het goed en werkt thuis verder aan volledig herstel. In goed overleg met alle betrokkenen is besloten om de uitzending van de aflevering op YouTube voort te zetten.

Bekijk de complete uitzending van Het Jachtseizoen met Martin Garrix hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Martin Garrix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV