Video: lockdown-demonstratie zorgt voor grimmige sfeer in Leeuwarden

Video: lockdown-demonstratie zorgt voor grimmige sfeer in Leeuwarden

Vrijdag kondigde het kabinet een nieuwe lockdown aan. Vandaag moest de horeca om 20.00 uur dicht. In Leeuwarden zorgde dat voor flink wat opschudding. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video's.

Video: <em>lockdown</em>-demonstratie zorgt voor <em>grimmige sfeer</em> in Leeuwarden Vrijdag kondigde het kabinet een nieuwe lockdown aan. Vandaag moest de horeca om 20.00 uur dicht. In Leeuwarden zorgde dat voor flink wat opschudding. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video's. AfsprakenHet lijkt inmiddels weer rustig in de hoofdstad van Friesland. Eerder op de avond maakte burgemeester Sybrand Buma afspraken met de horeca, ze zouden zich toch aan de regels houden. De huidige demonstratie vindt plaats voor het gerechtsgebouw. Bekijk de video hierboven. Bekijk ook Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over gedeeltelijke lockdown Bekijk deze video » Video: samenvatting persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over lockdown Bekijk deze video » Heftige beelden: politie met stenen bekogeld tijdens demonstratie, waterkanon ingezet Bekijk deze video » Samantha Steenwijk in RTL Boulevard over lockdown: "Klaar met deze ellende" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: lockdown-demonstratie zorgt voor grimmige sfeer in Leeuwarden

Afspraken
Het lijkt inmiddels weer rustig in de hoofdstad van Friesland. Eerder op de avond maakte burgemeester Sybrand Buma afspraken met de horeca, ze zouden zich toch aan de regels houden. De huidige demonstratie vindt plaats voor het gerechtsgebouw.

Bekijk de video hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: lockdown-demonstratie zorgt voor grimmige sfeer in Leeuwarden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV