Zien: Kinderen van Jandino Asporaat willen baby in mama's buik John Williams noemen

Zien: Kinderen van Jandino Asporaat willen baby in mama's buik John Williams noemen

Televisiepresentator en komiek Jandino Asporaat en zijn vrouw Shirley verwachten een derde kindje. Dat maakte het stel in september bekend via social media. Nu zijn Jandino en Shirley met hun twee kinderen op bed de naam aan het verzinnen voor hun broertje of zusje. Het wordt misschien wel John Williams. Jandino gaat stuk en z'n volgers op Instagram ook. Bekijk de grappige video hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Kinderen van <em>Jandino Asporaat</em> willen baby in mama's buik <em>John Williams</em> noemen Televisiepresentator en komiek Jandino Asporaat en zijn vrouw Shirley verwachten een derde kindje. Dat maakte het stel in september bekend via social media. Nu zijn Jandino en Shirley met hun twee kinderen op bed de naam aan het verzinnen voor hun broertje of zusje. Het wordt misschien wel John Williams. Jandino gaat stuk en z'n volgers op Instagram ook. Bekijk de grappige video hieronder. Lees verder onder de video. "Ze sporen echt niet"De kinderen van Jandino en Shirley vinden de naam van de Tiny House Battle-presentator erg mooi: "We zijn bezig met namen voor de baby en Elijah kwam met een briljante idee. Ik ga stuk… Hij zegt laten we hem Jean-Willliams noemen en hij is bloed serieus. Amy-Lee vindt het ook een goed idee, alleen gaat zij voor de Judeska versie. Ik hou echt mijn kinderen, ze sporen echt niet", schrijft Jandino bij de bovenstaande video. Het nieuwe programma Tiny House Battle is vanaf maandag 8 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Tiny House Battle terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tiny House Battle: John Williams helpt kopers aan hun piepkleine droomhuis Bekijk deze video » John Williams laat Humberto minihuis Tiny House Battle zien: ‘Dit is toch prachtig’ Bekijk deze video »

"Ze sporen echt niet"
De kinderen van Jandino en Shirley vinden de naam van de Tiny House Battle-presentator erg mooi: "We zijn bezig met namen voor de baby en Elijah kwam met een briljante idee. Ik ga stuk… Hij zegt laten we hem Jean-Willliams noemen en hij is bloed serieus. Amy-Lee vindt het ook een goed idee, alleen gaat zij voor de Judeska versie. Ik hou echt mijn kinderen, ze sporen echt niet", schrijft Jandino bij de bovenstaande video.

Het nieuwe programma Tiny House Battle is vanaf maandag 8 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Tiny House Battle terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kinderen van Jandino Asporaat willen baby in mama's buik John Williams noemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV