Tim Douwsma te gast bij blckbx.tv: "Dit moeten we niet willen" (video)

Tim Douwsma te gast bij blckbx.tv: "Dit moeten we niet willen" (video)

Zanger Tim Douwsma was te gast tijdens een event van het onafhankelijke nieuwskanaal blckbx.tv om zijn single te promoten maar ook staat hij achter de uitspraken die op het kanaal worden gedaan. Tim noemt de coronapandemie een marathon.

Beweging
Tim ziet een beweging onstaan van mensen die denken dit moeten we niet willen. Wat willen we nalaten? "Ik voel mijn rol als vader. Ik wil mijn zoon beschermen, dat heb ik hem beloofd. Ik doe het voor mijn zoon en eigenlijk voor alle kinderen. Laten we daar voor kiezen. Uit liefde." Bekijk het gesprek met Tim en hoor zijn single in de video hieronder.

<em>Tim Douwsma</em> te gast bij <em>blckbx.tv</em>: &quot;Dit moeten we niet willen&quot; (video) Zanger Tim Douwsma was te gast tijdens een event van het onafhankelijke nieuwskanaal blckbx.tv om zijn single te promoten maar ook staat hij achter de uitspraken die op het kanaal worden gedaan. Tim noemt de coronapandemie een marathon. BewegingTim ziet een beweging onstaan van mensen die denken dit moeten we niet willen. Wat willen we nalaten? "Ik voel mijn rol als vader. Ik wil mijn zoon beschermen, dat heb ik hem beloofd. Ik doe het voor mijn zoon en eigenlijk voor alle kinderen. Laten we daar voor kiezen. Uit liefde." Bekijk het gesprek met Tim en hoor zijn single in de video hieronder. Bekijk ook Guido Weijers in Jinek: "Als anderen zichzelf vaccineren dan is er niets aan de hand" Bekijk deze video » Tim Douwsma in RTL Boulevard over corona-standpunt: "Heb niet meteen een oordeel over mij" Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV