Gerard Joling over Marcel van Roosmalen na afbranden Masked Singer: ‘Triestigheid’

Gerard Joling over Marcel van Roosmalen na afbranden Masked Singer: ‘Triestigheid’

Marcel van Roosmalen had in Media Inside geen goed woord over voor het populaire programma The Masked Singer, waarin BN’ers in een kostuum optreden en de panelleden moeten raden wie het is. In het radioprogramma Veronica Inside laat Wilfred Genee deze tirade horen aan Gerard Joling, maar die sneert natuurlijk net zo hard terug.

Lees verder onder de video.

Gerard Joling over Marcel van Roosmalen na afbranden <em>Masked Singer</em>: ‘Triestigheid’ Marcel van Roosmalen had in Media Inside geen goed woord over voor het populaire programma The Masked Singer, waarin BN’ers in een kostuum optreden en de panelleden moeten raden wie het is. In het radioprogramma Veronica Inside laat Wilfred Genee deze tirade horen aan Gerard Joling, maar die sneert natuurlijk net zo hard terug. Lees verder onder de video. ‘Zorg eerst dat je veel kijkers hebt’“Wat een triestigheid dit joh”, reageert Joling op de uitlatingen in het satirische programma. “Als die man dat wil doen, moet hij dat doen. Ik zou zeggen: zorg eerst dat je 16 miljoen platen verkoopt. Dat je het 40 jaar volhoudt en dat je ook nog eens een keer zorgt dat je met het programma veel kijkers hebt, dan heb je een beetje recht van spreken.” Bekijk het fragment van Veronica Inside in de video hierboven. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv. Tim Hofman clasht met Marcel van Roosmalen in Media Inside: ‘Lul niet zo stom!’ Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

‘Zorg eerst dat je veel kijkers hebt’
“Wat een triestigheid dit joh”, reageert Joling op de uitlatingen in het satirische programma. “Als die man dat wil doen, moet hij dat doen. Ik zou zeggen: zorg eerst dat je 16 miljoen platen verkoopt. Dat je het 40 jaar volhoudt en dat je ook nog eens een keer zorgt dat je met het programma veel kijkers hebt, dan heb je een beetje recht van spreken.”

Bekijk het fragment van Veronica Inside in de video hierboven. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling over Marcel van Roosmalen na afbranden Masked Singer: ‘Triestigheid’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV