Zien: taxichauffeur voorkomt aanslag van terrorist met bomgordel in Liverpool

Zien: taxichauffeur voorkomt aanslag van terrorist met bomgordel in Liverpool

Een taxichauffeur heeft in Liverpool een heldendaad verricht en wellicht een aanslag voorkomen. Hij had een zelfmoordterrorist in zijn auto en op een bewakingscamera is te zien hoe de bom in de taxi tot ontploffing komt.

Lees verder onder de video.

Zien: taxichauffeur voorkomt <em>aanslag van terrorist</em> met bomgordel in Liverpool Een taxichauffeur heeft in Liverpool een heldendaad verricht en wellicht een aanslag voorkomen. Hij had een zelfmoordterrorist in zijn auto en op een bewakingscamera is te zien hoe de bom in de taxi tot ontploffing komt. Lees verder onder de video. Chauffeur sluit terrorist op in taxiDe taxichauffeur kreeg op een gegeven moment door dat hij een terrorist in zijn auto had en dat hij een bomgordel droeg. Hij had de opdracht gekregen om hem naar een ziekenhuis in Liverpool te brengen, maar daar eenmaal aangekomen sloot de chauffeur hem op in de taxi en de bom kwam tot ontploffing. Hierbij is alleen de terrorist om het leven gekomen, de chauffeur heeft lichte verwondingen. Bekijk de beelden van de ontploffing in de video van de Telegraaf hierboven. Zien: 25 kilo zware vliegtuigbom opgevist in Hillegom (112 Vandaag) Bekijk deze video » Heftige beelden: zeker 92 doden door ontplofte tankwagen in Sierra Leone Bekijk deze video »
Misdaad :
Zien: taxichauffeur voorkomt aanslag van terrorist met bomgordel in Liverpool

Chauffeur sluit terrorist op in taxi
De taxichauffeur kreeg op een gegeven moment door dat hij een terrorist in zijn auto had en dat hij een bomgordel droeg. Hij had de opdracht gekregen om hem naar een ziekenhuis in Liverpool te brengen, maar daar eenmaal aangekomen sloot de chauffeur hem op in de taxi en de bom kwam tot ontploffing. Hierbij is alleen de terrorist om het leven gekomen, de chauffeur heeft lichte verwondingen.

Bekijk de beelden van de ontploffing in de video van de Telegraaf hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: taxichauffeur voorkomt aanslag van terrorist met bomgordel in Liverpool of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV