Live stream Nederland - Noorwegen (WK-kwalificatie)

Live stream Nederland - Noorwegen (WK-kwalificatie)

Kijk dinsdag 16 november vanaf 20.45 uur LIVE naar Nederland - Noorwegen via de livestream hierboven.

Dinsdag spelen Nederland en Noorwegen tegen elkaar in de WK kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Nederland - Noorwegen op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Noorwegen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nederland - Noorwegen is dinsdag 16 november vanaf 20.45 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Nederland - Noorwegen</em> (WK-kwalificatie) Kijk dinsdag 16 november vanaf 20.45 uur LIVE naar Nederland - Noorwegen via de livestream hierboven. Dinsdag spelen Nederland en Noorwegen tegen elkaar in de WK kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Nederland - Noorwegen op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Noorwegen De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Nederland - Noorwegen (WK-kwalificatie) Bekijk deze video » Nederland - Noorwegen is dinsdag 16 november vanaf 20.45 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Nederland - Noorwegen (WK-kwalificatie)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV