Veronica Inside gemist? Analist Robert Doornbos maakt overstap naar Viaplay

Veronica Inside gemist? Analist Robert Doornbos maakt overstap naar Viaplay

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 november terugkijken bij Gids.tv.

De Zweedse streamingsdienst Viaplay heeft vandaag de eerste details over de nieuwe Formule 1-formatie bekend gemaakt. Amber Brantsen verruilt de NOS en maakt de overstap naar het Zweedse streamingsplatform. Chris Woerst heeft ook nieuws, bij Veronica Inside vertelt hij dat Robert Doornbos ook de overstap gaat maken naar Viaplay.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? Analist <em>Robert Doornbos</em> maakt overstap naar <em>Viaplay</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 november terugkijken bij Gids.tv. De Zweedse streamingsdienst Viaplay heeft vandaag de eerste details over de nieuwe Formule 1-formatie bekend gemaakt. Amber Brantsen verruilt de NOS en maakt de overstap naar het Zweedse streamingsplatform. Chris Woerst heeft ook nieuws, bij Veronica Inside vertelt hij dat Robert Doornbos ook de overstap gaat maken naar Viaplay. Tekst gaat verder onder de video. Viaplay Formule 1De Zweedse streamingsdienst heeft flink moeten betalen voor de Formule 1, om klanten aan te trekken gaat Viaplay ook wedstrijden op het open net uitzenden. Chris Woerts vertelde een aantal weken gelden, dat hij ervan uit dat de Scandinaviërs gratis Formule 1-races gaan uitzenden. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Veronica Inside gemist? Analist Robert Doornbos maakt overstap naar Viaplay

Viaplay Formule 1
De Zweedse streamingsdienst heeft flink moeten betalen voor de Formule 1, om klanten aan te trekken gaat Viaplay ook wedstrijden op het open net uitzenden. Chris Woerts vertelde een aantal weken gelden, dat hij ervan uit dat de Scandinaviërs gratis Formule 1-races gaan uitzenden.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV