Op1 gemist? OMT-lid Marc Bonten vindt 2G-beleid geen maatregel, maar "slot op deur"

Op1 gemist? OMT-lid Marc Bonten vindt 2G-beleid geen maatregel, maar "slot op deur"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? OMT-lid <em>Marc Bonten</em> vindt 2G-beleid geen maatregel, maar &quot;slot op deur&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hoewel de Tweede Kamer er nog over moet debatteren, begint het er steeds meer op te lijken dat we in Nederland een 2G-beleid krijgen na de (hopelijk korte) lockdown waar we nu in zitten. Dat betekent dat een negatief testbewijs niet meer overal volstaat voor toegang. OMT-lid Marc Bonten zegt bij Op1 dat hij het 2G-beleid niet ziet als een extra maatregel, maar meer als een slot op de deur. Wetenschappelijk bewijs heeft hij niet - volgens hem is het meer een kwestie van "boerenverstand". Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? OMT-lid Marc Bonten vindt 2G-beleid geen maatregel, maar "slot op deur"

Hoewel de Tweede Kamer er nog over moet debatteren, begint het er steeds meer op te lijken dat we in Nederland een 2G-beleid krijgen na de (hopelijk korte) lockdown waar we nu in zitten. Dat betekent dat een negatief testbewijs niet meer overal volstaat voor toegang. OMT-lid Marc Bonten zegt bij Op1 dat hij het 2G-beleid niet ziet als een extra maatregel, maar meer als een slot op de deur. Wetenschappelijk bewijs heeft hij niet - volgens hem is het meer een kwestie van "boerenverstand".

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? OMT-lid Marc Bonten vindt 2G-beleid geen maatregel, maar "slot op deur" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV