Prinses Amalia over haar boek: "Mooi portret van wie ik ben" (video)

Prinses Amalia over haar boek: "Mooi portret van wie ik ben" (video)

Vandaag is het boek Amalia, dat Claudia de Breij over onze kroonprinses schreef, uitgekomen. De twee videobelden met elkaar, net nadat ze het fysieke boek voor de eerste keer zagen. Amalia vindt het maar raar: "Ik vind het eerlijk gezegd enorm gek om het zo te zien. Er staan toch best wel persoonlijke dingen van me in en dat is best spannend."

'Mooi portret van wie ik ben'
Maar ze is tevreden met het eindresultaat: "Het hele boek schildert een heel mooi portret van wie ik ben." Bekijk het gesprek tussen Amalia en De Breij hieronder.

Prinses <em>Amalia</em> over haar boek: &quot;Mooi portret van wie ik ben&quot; (video) Vandaag is het boek Amalia, dat Claudia de Breij over onze kroonprinses schreef, uitgekomen. De twee videobelden met elkaar, net nadat ze het fysieke boek voor de eerste keer zagen. Amalia vindt het maar raar: "Ik vind het eerlijk gezegd enorm gek om het zo te zien. Er staan toch best wel persoonlijke dingen van me in en dat is best spannend." 'Mooi portret van wie ik ben'Maar ze is tevreden met het eindresultaat: "Het hele boek schildert een heel mooi portret van wie ik ben." Bekijk het gesprek tussen Amalia en De Breij hieronder. Bekijk ook Claudia de Breij over samenwerken met prinses Amalia: "Ik vind haar schitterend" Bekijk deze video » Máxima over nieuwe lockdown: "Dit is echt enorm balen" (video) Bekijk deze video » Baldadige prinses Amalia in boek: "Fuck it" (video) Bekijk deze video »
Royals :
Prinses Amalia over haar boek: "Mooi portret van wie ik ben" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prinses Amalia over haar boek: "Mooi portret van wie ik ben" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV