Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over 2G-beleid

Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over 2G-beleid

De Tweede Kamer debatteert dinsdagmiddag over het veelbesproken en niet onomstreden plan van het kabinet om het 2G-beleid in te voeren in Nederland. Dat zou betekenen dat op vele plekken alleen nog gevaccineerde en genezen Nederlanders toegelaten zullen worden. Voor de invoering van deze nieuwe regel is de steun van de Kamer nodig en het zal voor Mark Rutte en co. vermoedelijk nog best een uitdaging gaan worden om een aantal kritische partijen te overtuigen.

Je kunt het hele 2G-debat hieronder LIVE volgen, vanaf 15:00 uur

Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over <em>2G-beleid</em> De Tweede Kamer debatteert dinsdagmiddag over het veelbesproken en niet onomstreden plan van het kabinet om het 2G-beleid in te voeren in Nederland. Dat zou betekenen dat op vele plekken alleen nog gevaccineerde en genezen Nederlanders toegelaten zullen worden. Voor de invoering van deze nieuwe regel is de steun van de Kamer nodig en het zal voor Mark Rutte en co. vermoedelijk nog best een uitdaging gaan worden om een aantal kritische partijen te overtuigen. Je kunt het hele 2G-debat hieronder LIVE volgen, vanaf 15:00 uur Bekijk ook Video: hoe om te gaan met Thierry Baudets vergelijking tussen Joden en ongevaccineerden? Bekijk deze video » 2G-regel Oostenrijk ingegaan: 'Ongevaccineerden mogen alleen met geldige reden huis verlaten" (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over 2G-beleid


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over 2G-beleid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV