Shownieuws: André Hazes bij Rachel in Mijdrecht, 'Nog lange weg te gaan'

Shownieuws: André Hazes bij Rachel in Mijdrecht, 'Nog lange weg te gaan'

Rachel Hazes kan het niet laten af en toe wat kruimels over de mentale staat van haar zoon André naar buiten te brengen, om zo zelf ook een beetje urgent te blijven natuurlijk. Hoe is het met de geplaagde zanger? "Voor het eerst gaf ze toe dat hij bij haar thuis woont, in Mijdrecht", vertelt Evert Santegoeds.

'Nog lange weg te gaan'
André wordt flink vertroeteld door zijn moeder, die onder andere zijn lievelingseten voor hem maakt: andijviestamppot. Maar hoe voelt hij zich nu, na zijn opname in een kliniek in Spanje en veelbesproken breuk met Sarah van Soelen? "Het gaat op zich wel goed maar er is nog een lange weg te gaan. Hij heeft heel veel rust nodig", aldus Rachel. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: André Hazes bij <em>Rachel</em> in Mijdrecht, 'Nog lange weg te gaan' Rachel Hazes kan het niet laten af en toe wat kruimels over de mentale staat van haar zoon André naar buiten te brengen, om zo zelf ook een beetje urgent te blijven natuurlijk. Hoe is het met de geplaagde zanger? "Voor het eerst gaf ze toe dat hij bij haar thuis woont, in Mijdrecht", vertelt Evert Santegoeds. 'Nog lange weg te gaan'André wordt flink vertroeteld door zijn moeder, die onder andere zijn lievelingseten voor hem maakt: andijviestamppot. Maar hoe voelt hij zich nu, na zijn opname in een kliniek in Spanje en veelbesproken breuk met Sarah van Soelen? "Het gaat op zich wel goed maar er is nog een lange weg te gaan. Hij heeft heel veel rust nodig", aldus Rachel. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Patty Brard: "Sarah van Soelen praat in verleden tijd over André Hazes" (video) Bekijk deze video » Baldadige prinses Amalia in boek: "Fuck it" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: André Hazes bij Rachel in Mijdrecht, 'Nog lange weg te gaan' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV