Don't Look Up in december in bioscoop en bij Netflix: bekijk de trailer

Don't Look Up in december in bioscoop en bij Netflix: bekijk de trailer

Als je nog een goede film zoekt om tijdens de Kerstdagen te kijken, is het zeker de moeite waard om Don't Look Up op je lijstje te zetten. Vanaf 9 december draait deze comedy in de bioscoop en vanaf 24 december kun je deze film bij Netflix bekijken, en de recensies en cast zijn veelbelovend…

Lees verder onder de video.

<em>Don't Look Up</em> in december in bioscoop en bij Netflix: bekijk de trailer Als je nog een goede film zoekt om tijdens de Kerstdagen te kijken, is het zeker de moeite waard om Don't Look Up op je lijstje te zetten. Vanaf 9 december draait deze comedy in de bioscoop en vanaf 24 december kun je deze film bij Netflix bekijken, en de recensies en cast zijn veelbelovend… Lees verder onder de video. Cast met Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl StreepHet verhaal van Don't Look Up draait om twee astronomen die de mensheid moeten waarschuwen voor een naderende komeet die de planeet Aarde zal verwoesten. Deze film is geschreven en geregisseerd door Adam McKay. En niemand minder dan onder anderen Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett en Rob Morgan spelen een rol in Don't Look Up. Don't Look Up is vanaf 9 december 2021 in de bioscoop te zien en vanaf 24 december bij Netflix. In de video hierboven kun je de trailer van Don't Look Up bekijken. Netflix trekt registers los met scifi-komedie Don't Look Up inclusief waanzinnige topcast Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Leonardo DiCaprio investeert in Nederlands kweekvlees Bekijk deze video »
Trailer :
Don't Look Up in december in bioscoop en bij Netflix: bekijk de trailer

Cast met Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep
Het verhaal van Don't Look Up draait om twee astronomen die de mensheid moeten waarschuwen voor een naderende komeet die de planeet Aarde zal verwoesten. Deze film is geschreven en geregisseerd door Adam McKay. En niemand minder dan onder anderen Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett en Rob Morgan spelen een rol in Don't Look Up.

Don't Look Up is vanaf 9 december 2021 in de bioscoop te zien en vanaf 24 december bij Netflix. In de video hierboven kun je de trailer van Don't Look Up bekijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Don't Look Up in december in bioscoop en bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV