Fleur Agema in Kamerdebat 2G-beleid: "Deze minister is geobserdeerd door winkelende tieners"

Fleur Agema in Kamerdebat 2G-beleid: "Deze minister is geobserdeerd door winkelende tieners"

In het Tweede Kamerdebat over het 2G-beleid is Fleur Agema van de PVV aan het woord over de oplossing op het probleem volgens de PVV. Dit is echter volgens Kamerlid Jan Paternotte een nutteloze oplossing.

<em>Fleur Agema</em> in <em>Kamerdebat</em> 2G-beleid: &quot;Deze minister is geobserdeerd door winkelende tieners&quot; In het Tweede Kamerdebat over het 2G-beleid is Fleur Agema van de PVV aan het woord over de oplossing op het probleem volgens de PVV. Dit is echter volgens Kamerlid Jan Paternotte een nutteloze oplossing. Onzin verhaalFleur Agema is tegen het 2G-beleid, maar voor het opschalen van het vaccineren met een derde prik. Toch geeft Jan Paternotte (D66) aan dat het grootste deel van de mensen in de ziekenhuizen helemaal niet gevaccineerd is. Daarnaast is het sneller vaccineren simpelweg niet mogelijk: "Dit is een onzin verhaal", aldus Paternotte. Agema maakt zich vooral boos om het falende beleid: "Deze minister is geobserdeerd door jonge tieners die bang zijn dat ze niet mogen winkelen, maar zorgt niet voor onze ouderen." Bekijk de video van Arnews hierboven. Bekijk ook Op1 gemist? OMT-lid Marc Bonten vindt 2G-beleid geen maatregel, maar "slot op deur" Bekijk deze video » Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over 2G-beleid Bekijk deze video » EenVandaag: CDA en ChristenUnie twijfelen over 2G-regel Bekijk deze video »
Politiek :
Fleur Agema in Kamerdebat 2G-beleid: "Deze minister is geobserdeerd door winkelende tieners"

Onzin verhaal
Fleur Agema is tegen het 2G-beleid, maar voor het opschalen van het vaccineren met een derde prik. Toch geeft Jan Paternotte (D66) aan dat het grootste deel van de mensen in de ziekenhuizen helemaal niet gevaccineerd is. Daarnaast is het sneller vaccineren simpelweg niet mogelijk: "Dit is een onzin verhaal", aldus Paternotte. Agema maakt zich vooral boos om het falende beleid: "Deze minister is geobserdeerd door jonge tieners die bang zijn dat ze niet mogen winkelen, maar zorgt niet voor onze ouderen."

Bekijk de video van Arnews hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fleur Agema in Kamerdebat 2G-beleid: "Deze minister is geobserdeerd door winkelende tieners" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV