Opsporing Verzocht gemist? Aanhouding in moordzaak 26-jarige Daan Mellée Enschede

Opsporing Verzocht gemist? Aanhouding in moordzaak 26-jarige Daan Mellée Enschede

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 16 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 16 november terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Aanhouding in moordzaak 26-jarige Daan Mellée <em>Enschede</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 16 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 16 november terugkijken. De moordzaak rondom Daan Mellée is al zo'n drie jaar bezig, maar recentelijk is er een doorbraak gekomen. Er is een aanhouding verricht in Enschede, een 38-jarige man die al eerder als getuige werd gehoord, is nu officieel is aangehouden door de politie. Er zijn genoeg feiten tegen hem verzameld. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Aanhouding in moordzaak 26-jarige Daan Mellée Enschede

De moordzaak rondom Daan Mellée is al zo'n drie jaar bezig, maar recentelijk is er een doorbraak gekomen. Er is een aanhouding verricht in Enschede, een 38-jarige man die al eerder als getuige werd gehoord, is nu officieel is aangehouden door de politie. Er zijn genoeg feiten tegen hem verzameld.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Aanhouding in moordzaak 26-jarige Daan Mellée Enschede of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV