Opsporing Verzocht gemist? Vrouw bedreigd op woon- en werkadres Almere en Amsterdam

Opsporing Verzocht gemist? Vrouw bedreigd op woon- en werkadres Almere en Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 16 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 16 november terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Vrouw bedreigd op woon- en werkadres <em>Almere</em> en <em>Amsterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 16 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 16 november terugkijken. Op zondagochtend 21 maart werd er een handgranaat achtergelaten bij de woning van het slachtoffer in Almere. Er zijn verschillende beelden van de verdachte, hij nam de tijd voor zijn actie. Na het ophangen van de granaat sprint hij echter te snel weg waardoor hij op de grond terechtkomt. Een dag later wordt er ook een handgranaat bij haar werk in Amsterdam opgehangen. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Vrouw bedreigd op woon- en werkadres Almere en Amsterdam

Op zondagochtend 21 maart werd er een handgranaat achtergelaten bij de woning van het slachtoffer in Almere. Er zijn verschillende beelden van de verdachte, hij nam de tijd voor zijn actie. Na het ophangen van de granaat sprint hij echter te snel weg waardoor hij op de grond terechtkomt. Een dag later wordt er ook een handgranaat bij haar werk in Amsterdam opgehangen.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Vrouw bedreigd op woon- en werkadres Almere en Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV