Shownieuws: gaat Bridget Maasland nu voor Donny Roelvink?

Shownieuws: gaat Bridget Maasland nu voor Donny Roelvink?

Bridget Maasland was deze week aanwezig bij de boekpresentatie van Dries Roelvink en daar viel het een Shownieuws-verslaggever op dat de presentatrice het wel erg goed kan vinden met Donny Roelvink, die sinds enige tijd weer single is en onlangs nog gezien werd met Yolanthe Cabau. Het zal toch niet!? "Dan is de vraag, zou ze weer vallen voor een jongere man? Dat sluit ze niet helemaal uit want zegt ze: die staan ze energiek in het leven", vertelt Evert Santegoeds. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: gaat <em>Bridget Maasland</em> nu voor Donny Roelvink? Bridget Maasland was deze week aanwezig bij de boekpresentatie van Dries Roelvink en daar viel het een Shownieuws-verslaggever op dat de presentatrice het wel erg goed kan vinden met Donny Roelvink, die sinds enige tijd weer single is en onlangs nog gezien werd met Yolanthe Cabau. Het zal toch niet!? "Dan is de vraag, zou ze weer vallen voor een jongere man? Dat sluit ze niet helemaal uit want zegt ze: die staan ze energiek in het leven", vertelt Evert Santegoeds. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook De beelden: Yolanthe Cabau & Donny Roelvink bezoeken samen club Bekijk deze video » Donny Roelvink & Janice uit elkaar? Zo reageert Donny (Shownieuws) Bekijk deze video » Dries Roelvink over leeftijdsverschil Donny en Yolanthe: ‘Hij is geen antiquair’ Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: gaat Bridget Maasland nu voor Donny Roelvink? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV