HLF8: F1-presentator Olav Mol offert veel op voor zijn succes

HLF8: F1-presentator Olav Mol offert veel op voor zijn succes

Olav Mol is de koning van de Formule 1, maar wat niemand weet is hoe veel hij daarvoor moet opofferen. Hij ziet zijn familie weinig en door zijn dochter, die zich niet wil laten vaccineren ziet hij haar nog langer niet. Het lijkt hem veel te doen. Maar als het seizoen over is dan heeft hij alle tijd voor iedereen. Bekijk hieronder een fragment met Olav Mol bij HLF8.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em>: F1-presentator <em>Olav Mol</em> offert veel op voor zijn succes Olav Mol is de koning van de Formule 1, maar wat niemand weet is hoe veel hij daarvoor moet opofferen. Hij ziet zijn familie weinig en door zijn dochter, die zich niet wil laten vaccineren ziet hij haar nog langer niet. Het lijkt hem veel te doen. Maar als het seizoen over is dan heeft hij alle tijd voor iedereen. Bekijk hieronder een fragment met Olav Mol bij HLF8. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johnny de Mol wordt ongevraagd gestoord tijdens HLF8-repetitie en duwt camera weg (video) Bekijk deze video » Rob Geus in HLF8: "Ik ben niet boos op John de Mol vanwege mijn ontslag" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HLF8: F1-presentator Olav Mol offert veel op voor zijn succes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV