Het Perfecte Plaatje: Georgina Verbaan is verdwaald in De Efteling

Het Perfecte Plaatje: Georgina Verbaan is verdwaald in De Efteling

Vanavond zien we alweer de zesde aflevering van Het Perfecte Plaatje bij RTL 4. In deze aflevering zullen de kandidaten een familielid mooi op de foto moeten vastleggen. Maar ook goede platen kunnen schieten in een pretpark. Dit is niet zomaar een pretpark, het is het grootste van Nederland. En ja hoor, Georgina Verbaan raakt verdwaald. Bekijk de promo hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: <em>Georgina Verbaan</em> is verdwaald in De Efteling Vanavond zien we alweer de zesde aflevering van Het Perfecte Plaatje bij RTL 4. In deze aflevering zullen de kandidaten een familielid mooi op de foto moeten vastleggen. Maar ook goede platen kunnen schieten in een pretpark. Dit is niet zomaar een pretpark, het is het grootste van Nederland. En ja hoor, Georgina Verbaan raakt verdwaald. Bekijk de promo hieronder. Lees verder onder de video. Jaren '50De BN’ers ervaren in de uitzending van vanavond een shoot in het grootste pretpark van Nederland allemaal anders en dat komt met dit onderwerp goed uit. Ook krijgen de kandidaten een persoonlijke opdracht. Ze moeten namelijk hun eigen familieleden vastleggen. Dit gebeurt tijdens een shoot die als thema de glamoureuze Hollywoodstijl uit de jaren 50 heeft. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Bridget Maasland in tranen na hoogste cijfer in Het Perfecte Plaatje: "F*cking 10" (video) Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Moeder van Patrick Martens rent zich in het zweet (video) Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Georgina Verbaan is verdwaald in De Efteling

Jaren '50
De BN’ers ervaren in de uitzending van vanavond een shoot in het grootste pretpark van Nederland allemaal anders en dat komt met dit onderwerp goed uit. Ook krijgen de kandidaten een persoonlijke opdracht. Ze moeten namelijk hun eigen familieleden vastleggen. Dit gebeurt tijdens een shoot die als thema de glamoureuze Hollywoodstijl uit de jaren 50 heeft.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje: Georgina Verbaan is verdwaald in De Efteling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV