Hoofdofficier over zitting Carlo Heuvelman in Op1: "DNA van Carlo op schoen Sanil B."

Hoofdofficier over zitting Carlo Heuvelman in Op1: "DNA van Carlo op schoen Sanil B."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 17 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vanavond bij Op1 vertelde hoofdofficier van justitie Rutger Jeuken, over de voortgang van de zaak rond de mishandeling en het overlijden van Carlo Heuvelman op Mallorca. "We hebben DNA van Carlo aan de zijbovenkant van de schoenen van Sanil B. gevonden."

Lees verder onder de video.

Hoofdofficier over zitting Carlo Heuvelman in <em>Op1</em>: &quot;DNA van Carlo op schoen Sanil B.&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 17 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vanavond bij Op1 vertelde hoofdofficier van justitie Rutger Jeuken, over de voortgang van de zaak rond de mishandeling en het overlijden van Carlo Heuvelman op Mallorca. "We hebben DNA van Carlo aan de zijbovenkant van de schoenen van Sanil B. gevonden." Lees verder onder de video. Wat is er gebeurd?Vandaag stonden de Hilversumse jongens die worden verdacht van de dodelijke mishandeling van Carlo Heuvelman voor het eerst voor de rechter. Het Openbaar Ministerie heeft grote moeite rond te krijgen wat er die nacht in juli precies is gebeurd op Mallorca. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hoofdofficier over zitting Carlo Heuvelman in Op1: "DNA van Carlo op schoen Sanil B."

Wat is er gebeurd?
Vandaag stonden de Hilversumse jongens die worden verdacht van de dodelijke mishandeling van Carlo Heuvelman voor het eerst voor de rechter. Het Openbaar Ministerie heeft grote moeite rond te krijgen wat er die nacht in juli precies is gebeurd op Mallorca.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoofdofficier over zitting Carlo Heuvelman in Op1: "DNA van Carlo op schoen Sanil B." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV