Dramaserie BuZa vanaf 19 november te zien bij NPO 1: bekijk de trailer

Dramaserie BuZa vanaf 19 november te zien bij NPO 1: bekijk de trailer

Vanaf vrijdagavond kun je bij NPO 1 kijken naar de gloednieuwe dramaserie BuZa. Zoals de titel al doet vermoeden, draait het verhaal om de minister van Buitenlandse Zaken.

Lees verder onder de video.

Dramaserie <em>BuZa</em> vanaf 19 november te zien bij NPO 1: bekijk de trailer Vanaf vrijdagavond kun je bij NPO 1 kijken naar de gloednieuwe dramaserie BuZa. Zoals de titel al doet vermoeden, draait het verhaal om de minister van Buitenlandse Zaken. Lees verder onder de video. Maarten Meinema krijgt zware tijd als ministerBuZa is een vierdelige serie waarin de minister van Buitenlandse Zaken onverwacht komt te overlijden, Maarten Meinema volgt hem op. Meinema is een koppige en eigenwijze man en hij krijgt het zwaar in deze rol. De ene crisis na de andere dient zich aan en er rollen hier en daar lijken uit de kast, dit terwijl hij een moeizame relatie heeft met zijn staf. Ook heeft Meinema nog wat persoonlijke demonen om mee te dealen. In de video hierboven kun je de trailer van BuZa bekijken. BuZa is vanaf 19 november elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van BuZa terugkijken op Gids.tv. Laatste aflevering Maud & Babs: moet Babs naar een verpleeghuis? Bekijk deze video » Dramaserie KITZ vanaf 30 december te zien bij Netflix: bekijk de teaser Bekijk deze video »
Trailer :
Dramaserie BuZa vanaf 19 november te zien bij NPO 1: bekijk de trailer

Maarten Meinema krijgt zware tijd als minister
BuZa is een vierdelige serie waarin de minister van Buitenlandse Zaken onverwacht komt te overlijden, Maarten Meinema volgt hem op. Meinema is een koppige en eigenwijze man en hij krijgt het zwaar in deze rol. De ene crisis na de andere dient zich aan en er rollen hier en daar lijken uit de kast, dit terwijl hij een moeizame relatie heeft met zijn staf. Ook heeft Meinema nog wat persoonlijke demonen om mee te dealen.

In de video hierboven kun je de trailer van BuZa bekijken.

BuZa is vanaf 19 november elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van BuZa terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dramaserie BuZa vanaf 19 november te zien bij NPO 1: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV