Zien: Patrick Martens over winnende foto met moeder: "Deze verdient een lijstje"

Zien: Patrick Martens over winnende foto met moeder: "Deze verdient een lijstje"

Tijdens de zesde aflevering van Het Perfecte Plaatje mochten de kandidaten foto's schieten in De Efteling en een familie fotoshoot doen met als thema de jaren '50. Helaas moest iemand naar huis. Bekijk hieronder de backstage beelden direct na de ranking.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Patrick Martens</em> over winnende foto met moeder: &quot;Deze verdient een lijstje&quot; Tijdens de zesde aflevering van Het Perfecte Plaatje mochten de kandidaten foto's schieten in De Efteling en een familie fotoshoot doen met als thema de jaren '50. Helaas moest iemand naar huis. Bekijk hieronder de backstage beelden direct na de ranking. Lees verder onder de video. GenotenRuth Jacott moet het spel verlaten, maar is blij: "Het is goed zo. Ik heb echt genoten", zegt ze tegen William Rutten. Ook de andere kanidaten komen aan het woord. Patrick Martens fotografeerde zijn mama: "Deze foto verdient een lijstje", zegt hij trots met zijn winnende foto. Bekijk de video hierboven. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Het Perfecte Plaatje: Moeder van Patrick Martens rent zich in het zweet (video) Bekijk deze video » Vanavond in Het Perfecte Plaatje: Ruth Jacott maakt bijzonder foto van haar broer Bekijk deze video »

Genoten
Ruth Jacott moet het spel verlaten, maar is blij: "Het is goed zo. Ik heb echt genoten", zegt ze tegen William Rutten. Ook de andere kanidaten komen aan het woord. Patrick Martens fotografeerde zijn mama: "Deze foto verdient een lijstje", zegt hij trots met zijn winnende foto. Bekijk de video hierboven.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Patrick Martens over winnende foto met moeder: "Deze verdient een lijstje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV