Zien: Danny Ghosen spreekt een dominee in Danny's Wereld: "De overheid is een sekte"

Zien: Danny Ghosen spreekt een dominee in Danny's Wereld: "De overheid is een sekte"

Deze week spreekt Danny Ghosen in Danny's Wereld met evangelist Jaap Dieleman en dominee Rennie Schoorstra. Zij zien het coronavirus als bewijs dat Jezus terugkeert op aarde en hebben geen vertrouwen in de overheid. Zij prediken in de kerk dat de regering bezig is een oorlog van God over zich heen te halen. Bekijk een fragment hieronder.

Danny's wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Danny Ghosen</em> spreekt een dominee in <em>Danny's Wereld</em>: &quot;De overheid is een sekte&quot; Deze week spreekt Danny Ghosen in Danny's Wereld met evangelist Jaap Dieleman en dominee Rennie Schoorstra. Zij zien het coronavirus als bewijs dat Jezus terugkeert op aarde en hebben geen vertrouwen in de overheid. Zij prediken in de kerk dat de regering bezig is een oorlog van God over zich heen te halen. Bekijk een fragment hieronder. Danny's wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Danny's Wereld over de groeiende cocaïnesmokkel in de Rotterdamse haven Bekijk deze video » Zien: Danny Ghosen gaat in gesprek met familieleden van uithalers Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Danny Ghosen spreekt een dominee in Danny's Wereld: "De overheid is een sekte" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV