Van Onschatbare Waarde: 'vijfde expert' hond Mientje gaat met pensioen

Van Onschatbare Waarde: 'vijfde expert' hond Mientje gaat met pensioen

Niet veel mensen weten dat in het programma Van Onschatbare Waarde eigenlijk niet vier maar vijf experts zitten die bijzondere spullen opkopen. De hond Mientje heeft vijf jaar trouwe dienst achter de rug, zij gaat nu met pensioen. “Wellicht hebben wij bij de volgende ronde een plaatsvervanger”, zegt expert Bert Degenaar. “Maar nooit zal een opvolger als vijfde expert Mientje kunnen evenaren.”

Bekijk de video van Van Onschatbare Waarde hieronder. Je kunt alle afleveringen van Van Onschatbare Waarde terugkijken via Gids.tv.

<em>Van Onschatbare Waarde</em>: 'vijfde expert' hond Mientje gaat met pensioen Niet veel mensen weten dat in het programma Van Onschatbare Waarde eigenlijk niet vier maar vijf experts zitten die bijzondere spullen opkopen. De hond Mientje heeft vijf jaar trouwe dienst achter de rug, zij gaat nu met pensioen. “Wellicht hebben wij bij de volgende ronde een plaatsvervanger”, zegt expert Bert Degenaar. “Maar nooit zal een opvolger als vijfde expert Mientje kunnen evenaren.” Bekijk de video van Van Onschatbare Waarde hieronder. Je kunt alle afleveringen van Van Onschatbare Waarde terugkijken via Gids.tv. Leuk: Van Onschatbare Waarde-experts dansen op het geluid van een accordeon Bekijk deze video » Woensdag in Van Onschatbare waarde: Marijke komt met een engel langs Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV