Jan van Halst smokkelde zout in Expeditie Robinson: 'Weet ik veel, heb nooit gekookt'

Jan van Halst smokkelde zout in Expeditie Robinson: 'Weet ik veel, heb nooit gekookt'

Jan van Halst heeft iets bijzonders meegesmokkeld toen hij meedeed aan Expeditie Robinson. “Toen we hier met 18 man aankwamen met de eerste ploeg, heb ik zout in een apart servetje gedaan en geprobeerd mee te smokkelen”, vertelt de oud-voetballer. Maar veel had hij niet aan zijn smokkelwaar. “Maar dat is helemaal niet nodig natuurlijk, maar weet ik veel, ik heb nog nooit gekookt.” Met gekookt zeewater heb je namelijk snel en makkelijk zout voor handen.

Bekijk de video van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Jan van Halst smokkelde zout in <em>Expeditie Robinson</em>: 'Weet ik veel, heb nooit gekookt' Jan van Halst heeft iets bijzonders meegesmokkeld toen hij meedeed aan Expeditie Robinson. “Toen we hier met 18 man aankwamen met de eerste ploeg, heb ik zout in een apart servetje gedaan en geprobeerd mee te smokkelen”, vertelt de oud-voetballer. Maar veel had hij niet aan zijn smokkelwaar. “Maar dat is helemaal niet nodig natuurlijk, maar weet ik veel, ik heb nog nooit gekookt.” Met gekookt zeewater heb je namelijk snel en makkelijk zout voor handen. Bekijk de video van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen over Mars-gerucht Expeditie Robinson: "Dit verzin je niet, dit is waar" (video) Bekijk deze video » Zien: John de Bever over Mars-gate in Expeditie Robinson: "Erg flauw" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV