Talkshow M gemist? Politie heeft gefaald in de begeleiding van undercoveragenten

Talkshow M gemist? Politie heeft gefaald in de begeleiding van undercoveragenten

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 18 november. Je kan ook de hele uitzending van 18 november terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? <em>Politie</em> heeft gefaald in de begeleiding van <em>undercoveragenten</em> Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 18 november. Je kan ook de hele uitzending van 18 november terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Gisteren kwam er een keihard rapport naar buiten over het falen van de Nederlandse politie. De politie heeft flink gefaald in de begeleiding van een undercoveragent die tijdens zijn laatste operatie zelfmoord pleegde. Vakbondsleider Gerrit van de Kemp vertelt bij Talkshow M over hoe moeilijk het is om undercoveragent te zijn. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Politie heeft gefaald in de begeleiding van undercoveragenten

Gisteren kwam er een keihard rapport naar buiten over het falen van de Nederlandse politie. De politie heeft flink gefaald in de begeleiding van een undercoveragent die tijdens zijn laatste operatie zelfmoord pleegde. Vakbondsleider Gerrit van de Kemp vertelt bij Talkshow M over hoe moeilijk het is om undercoveragent te zijn.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Politie heeft gefaald in de begeleiding van undercoveragenten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV