Op1 gemist? Tech-investeerder Eva de Mol over toekomst miljardenbedrijven in Nederland

Op1 gemist? Tech-investeerder Eva de Mol over toekomst miljardenbedrijven in Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Tech-investeerder <em>Eva de Mol</em> over toekomst miljardenbedrijven in Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het half-Nederlandse Shell gaat ons land definitief achter zich laten. Het vestigingsklimaat in Groot-Brittannië is beter, bijvoorbeeld ten aanzien van de dividendbelasting, en daarom verdwijnt dit Nederlandse icoon uit het land van herkomst. Tech-investeerder Eva de Mol is te gast bij Op1 om te praten over de toekomst van miljardenbedrijven in Nederland. Hoe kunnen we die hier houden? Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Tech-investeerder Eva de Mol over toekomst miljardenbedrijven in Nederland

Het half-Nederlandse Shell gaat ons land definitief achter zich laten. Het vestigingsklimaat in Groot-Brittannië is beter, bijvoorbeeld ten aanzien van de dividendbelasting, en daarom verdwijnt dit Nederlandse icoon uit het land van herkomst. Tech-investeerder Eva de Mol is te gast bij Op1 om te praten over de toekomst van miljardenbedrijven in Nederland. Hoe kunnen we die hier houden?

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Tech-investeerder Eva de Mol over toekomst miljardenbedrijven in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV