Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast te zien op NPO 1. Deze week bezoeken de B&B-houders de Veluwezoom, Sint Michielsgestel en Grave. NatuurgebiedDe aflevering begint met een overnachting in de bed & breakfast van Jolande en Hans, vlakbij natuurgebied De Veluwezoom. Dit prachtige gebied, een toeristische trekpleister in Nederland, verkennen zij per elektrische tandem. PastorieVervolgens verblijven de deelnemers in de gemeente Sint-Michielsgestel bij Willem en Adriana. De deelnemers eindigen in de oude pastorie van Franka en Petra in de gemeente Grave. Zij nemen hun gasten mee op ezeltjestocht door het Brabantse landschap.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast te zien op NPO 1. Deze week bezoeken de B&B-houders de Veluwezoom, Sint Michielsgestel en Grave.

Natuurgebied
De aflevering begint met een overnachting in de bed & breakfast van Jolande en Hans, vlakbij natuurgebied De Veluwezoom. Dit prachtige gebied, een toeristische trekpleister in Nederland, verkennen zij per elektrische tandem.

Pastorie
Vervolgens verblijven de deelnemers in de gemeente Sint-Michielsgestel bij Willem en Adriana. De deelnemers eindigen in de oude pastorie van Franka en Petra in de gemeente Grave. Zij nemen hun gasten mee op ezeltjestocht door het Brabantse landschap.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bed & Breakfast

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV